<

Profiel

Primus voert systematisch verbeteringen door.
Wij leveren technische oplossingen voor wasserijen, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en een toegevoegde waarde.

Extreem in innovatie
Dat is Primus®. We spannen ons eigenlijk al meer dan honderd jaar in om innovatieve oplossingen te bieden. Ons bedrijf werd opgericht in 1911 en was aanvankelijk een producent van wasmachines en vaatwassers voor huishoudelijk gebruik. Nu, vanaf 2014, zijn wij onderdeel van Alliance Laundry Systems (ALS), die de wereldleider is op dit gebied. Wij zijn een toonaangevende fabrikant van commerciële apparatuur voor wasserijen, zoals vrijstaande sneldraaiende wasmachines, vast verankerde wasmachines, wasmachines met een hygiënische barrière, trommeldrogers en strijkijzers. Ons complete assortiment aan wasapparatuur biedt hoge kwaliteit en grote betrouwbaarheid voor bedrijfswasserijen in hotels, restaurants, ziekenhuizen en verpleeghuizen, openbare zelfbedieningswasserijen, wasserijen voor appartementengebouwen en commerciële wasserijen. Dankzij de technologie die gebruiks- en milieuvriendelijk is, leveren we voortdurend oplossingen die u voor uw geld een grotere waarde geven.

Over Alliance Laundry Systems LLC
Alliance Laundry Holdings LLC is het moederbedrijf van Alliance Laundry Systems (ALS), vooraanstaand constructeur, producent en verkoper van commerciële wasinrichtingen, die worden gebruikt in openbare zelfbedieningswasserijen, wasserijen in appartementsgebouwen en commerciële wasserijen. Alliance Laundry Systems produceert een volledig assortiment van commerciële wasmachines, drogers en strijkapparatuur met een capaciteit van 6 tot tot 180 kg. Sommige van onze commerciële producten worden verkocht op de consumentenmarkt met wasinrichtingen. Alliance Laundry Systém is een toonaangevende fabrikant van wasapparatuur. Bezoek voor meer informatie www.alliancelaundry.com.


We - and our partners - use cookies to deliver our services and to show you ads based on your interests. More information